Ngagiling sisipan

Pedaran pondok:

Karbida semén mangrupikeun paduan tungsten karbida sareng kobalt. Karbida tungsten mangrupikeun komponén utami sareng masihan karasa. Kobalt mangrupikeun fase pangikat sareng masihan kateguhanna. Karbida karbét ditambah pikeun mangaruhan sipat sapertos kateguhan panas, résistansi déformasi sareng kaén kimia résistansi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik Tungtung Pikeun Paduan Titanium

Optimisasi struktur agul, ningkatkeun kakuatan, résistansi dampak anu hadé

Kinerja stabil, persamaan anu kuat

Kinerja pegatna chip anu hadé, permukaan mesin kalayan kualitas anu saé

Téknologi palapis inovatif, ningkatkeun kakuatan palapis sareng kinerja tahan panas

Paké tahan, tahan panas sareng kateguhan sadayana ningkat

Lumaku pikeun kasar, semi-pagawean, pagawean pamrosésan

Karbida semén mangrupikeun paduan tungsten karbida sareng kobalt. Karbida tungsten mangrupikeun komponén utami sareng masihan karasa. Kobalt mangrupikeun fase pangikat sareng masihan kateguhanna. Karbida karbét ditambah pikeun mangaruhan sipat sapertos kateguhan panas, résistansi déformasi sareng kaén kimia résistansi.

Palapis CVD (Penguapan Uap Kimia)

-With palapis CVD-téhnik cocog pikeun résistansi pakean kalayan feed tinggi sareng sedeng pikeun aplikasi speed motong tinggi.

Palapis PVD (Deposit uap fisik)

-With palapis PVD-téhnik cocog pikeun aplikasi motong eupan low di mana kateguhan ujung motong tinggi anu diperyogikeun. Cocog pikeun aplikasi anu handap pikeun eupan motong panengah.

Studi Kasus

Bagéan  Mobil maot
Bahan  P20 Baja
Lebetkeun  EPMT0603EN
Parameter motong N = 3200 mnt-1, F = 1600mm / mnt, ap = 0,5mm, Chipping sangu = 7mm
Mesin CNC
Asik Tiupan hawa
Kacindekan Perbaikan permukaan produk Leopard Speed ​​langkung saé tibatan perusahaan sanés, waktos hirupna 2 jam, umur tibatan perusahaan sanés 50%

Aplikasi

Alatna seueur dianggo dina pembuatan kapang, industri otomotif, alat-alat listrik angin, alat-alat médis sareng alat-alat sareng sajabina. Hal ieu digunakeun dina prosés panggilingan. Dilarapkeun pikeun beban ringan, beban sedeng sareng motong beban beurat waja, beusi tuang, Tahan Baja, Campuran Tembaga, Aluminium Alloy, Titanium Alloys, Heat Resistant Alloys. Larapkeun dina mesin CNC.

Pondokkeun waktos pamrosésan sareng downtime. Stabilitas anu saé pikeun mastikeun kualitas permukaan pamrosésan, .3 ujung motong anu seukeut pikeun ningkatkeun tingkat panggunaan sabeulah. Pamasangan bagian pisan merenah.

Jasa saatos-jualan

Unggal palanggan bakal ngaraosan jasa profesional Speed ​​Leopard sareng jasa tambah nilai

-Saran kana produk sareng parameter

Pelatihan Téhnologi -Cutting

-Réduksi réduksi sareng efisiensi rencana konsultasi

-Lacak status Orde

Pangropéa -Tool


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami